Storytelling Symposium

Storytelling Symposium

Sense organiseert 1 april in samenwerking met StoryVentures het Storytelling Symposium.

 

De huidige tijdsgeest vraagt de Goede Doelen-organisaties en verenigingen te innoveren om te kunnen blijven inspireren en hun rol in de maatschappij goed te kunnen blijven spelen. Om de juiste keuzes te kunnen maken en door te pakken, is betrokkenheid van medewerkers nodig. Zij kunnen bijdragen aan een scherpe diagnose. Hun inzet is onontbeerlijk voor een goed eindresultaat. Leidinggevenden staan dan ook voor de vraag: hoe betrek je medewerkers effectief bij veranderingen?

 

Een krachtig veranderinstrument om innovatie vorm te geven is storytelling. Storytelling kan helpen de onderstroom van ideeën en houdingen in een organisatie en daarbuiten zichtbaar te maken. Storytelling kan leiders helpen aan te sluiten bij de belevingswereld van medewerkers en klanten. Storytelling kan betrokkenheid bij veranderprocessen stimuleren, zodat medewerkers vertalers en ambassadeurs van die verandering worden.

 

Op dit symposium dat specifiek ingaat op de behoeften van de Goede Doelen sector, laten drie bevlogen en ervaren adviseurs je kennismaken met veranderinstrumenten, gebaseerd op storytelling. We werken vanuit een praktijkcase waarop de drie adviseurs in samenspraak met de deelnemers hun licht laten schijnen.

 

Ga voor meer informatie naar www.storytelling-symposium.nl.