[vc_row row_type=”row” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

HET IDEEËNTHEATER

 

Een mobiel theater. Specifiek ontworpen voor workshops, presentaties en optredens. Maar ook inzetbaar als tribune, sport- of debatarena. Een functionele eyecatcher op elk congres of evenement!

 

Het schitterende Ideeëntheater is overal te plaatsen. In een foyer, zaal of ontvangsthal, maar ook buiten op een plein, parkeerplaats of grasveld. Ook meerdere theaters zijn mogelijk.

 

FLEXIBEL EN HANDZAAM

 

Doordat het theater bestaat uit lossen delen, kunt u het geheel aanpassen aan de beschikbare ruimte. De delen zijn zonder gereedschap eenvoudig met elkaar te bevestigen, stapelbaar en eenvoudig te vervoeren in een kleine vrachtwagen.

 

EXTRA AANKLEDING

Uiteraard kunnen wij ook extra aankleding verzorgen, zoals een beeldscherm op standaard, beamers, geluidsset, afgerokte statafels en een star-tent over het theater. Aan de buitenzijde is ruimte voor reclame-uitingen. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][action type=”elegant” target=”_blank” link=”http://www.ideeentheater.nl”]

KIJK OP WWW.IDEEENTHEATER.NL VOOR MEER INFO EN FOTO’S

Of bel direct 0226-355188 om uw wensen te bespreken![/action][/vc_column][/vc_row]