[vc_row row_type=”row” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

(SPORT)EVENEMENTEN

 

Hoe zorg ik voor voldoende deelnemers of bezoekers? Welke vorm heeft de meeste kans op succes? Wat is de ideale locatie? Heb ik vergunningplicht? Bij het strak organiseren van een evenement komt veel kijken. Samen met Sense zorgt u voor een feilloze aanpak en succesvol resultaat. U krijgt:

 

  • Vooraf duidelijkheid over schaalgrootte en haalbaarheid
  • Tips, ideeën en ondersteuning voor doeltreffende invulling
  • Organisatie op rolletjes voor, tijdens en na uw evenement
  • Persoonlijke contact, helder draaiboek, rustig gemoed

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

SPORTEVENEMENTEN

 

Landelijke sportbonden, regionale koepels, sportclubs, scholen, gemeenten. Voor elke organisatie die een sportevenement wil aanbieden is Sense dé totaalpartner. Om welke sport het ook gaat, wij geven u de communicatieve, administratieve en logistieke ondersteuning om er een daverend succes van te maken.

 

EÉN AANSPREEKUNT, ALLES GEREGELD

 

De ideale locatie. Catering. Presentatiemiddelen. Een inspirerende gastspreker of dagvoorzitter. Wij kunnen het allemaal verzorgen. Evenals uitnodigingen, reclame, een speciale website en bezoekersregistratie. Overzichtelijk en efficiënt, ook qua kosten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][action type=”elegant” target=”_blank” link=”mailto:info@sensebv.nl”]

MET HET GROOTSTE GEMAK EEN TOPEVENEMENT!

Bel 0226-355188 of mail ons.[/action][/vc_column][/vc_row]