[vc_row row_type=”row” text_align=”left” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

CONGRESSEN & SYMPOSIA

 

Hoe bereik ik mijn doelgroep? Wat is de perfecte locatie voor mijn doel? Hoe creëer ik een interactief programma? En hoe houd ik grip op de kosten?

 

In welke branche u ook zit, Sense helpt u aan een geslaagd congres of symposium. Een nieuw product lanceren, actuele ontwikkelingen aan de orde stellen of netwerken onderhouden: uw doel wordt onze missie. U krijgt:

 

  • Vooraf duidelijkheid over schaalgrootte en haalbaarheid
  • Tips, ideeën en ondersteuning voor krachtig programma
  • Vlekkeloze organisatie voor, tijdens en na uw congres
  • Persoonlijke contact, helder draaiboek, rustig gemoed

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

ALLES ONDER ÉÉN DAK

 

Heeft u ook een logo nodig? Uitnodigingen en een aparte website? Wij kunnen het complete pakket voor u verzorgen. Locatie. Sprekers. Catering. Deelnemersregistratie. Presentatiemiddelen. Workshops. Promotie. Financiële bewaking. Een beurs ernaast. Alles. Flexibel en efficiënt.

 

OOK VOOR CREATIEVE INVULLING

 

Naast de organisatie helpen wij u óók graag aan een prikkelend inhoudelijk programma. Natuurlijke interactie creëren. Doeltreffende werkvormen. Leuke plenaire sessies. Zo creëert u de beste invulling om uw doel te bereiken, dankzij onze ervaring, grote netwerk en grenzeloze creativiteit![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][action type=”with_border” target=”_blank”]

GEEN FINANCIEEL RISICO

 

Wilt u wel uw eigen congres of symposium realiseren, maar geen financieel risico lopen? Wij staan open voor een constructie waarbij wij de kosten overnemen. In een persoonlijk gesprek wisselen wij hierover graag met u van gedachten.[/action][vc_empty_space height=”20″][action type=”elegant” target=”_blank” link=”mailto:info@sensebv.nl”]

KIES VOOR CREATIVITEIT, ZEKERHEID EN BUDGETBEWAKING

Bel 0226-355188 of mail ons.[/action][/vc_column][/vc_row]