Slide background SENSE VERZORGT UW CONGRES, SYMPOSIUM, WORKSHOP qode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive teamqode interactive team

 

CONGRESSEN & SYMPOSIA

 

Sense heeft ruime ervaring in het organiseren van congressen en symposia op diverse vakgebieden: belangenverenigingen, overheden, ruimtelijke ordening, waterbeheer, informatiebeleid en civiele werken.

 

Sense is onderscheidend. Zo kunnen inhoudelijk meedenken over uw programma. Vanwege onze brede kennis en ervaring met communicatie en programmering kan in samenwerking een programma worden opgesteld. Wij denken mee, voeren gesprekken met inleiders, maken een draaiboek, organiseren een beurs en kunnen desgewenst actief workshops opzetten en begeleiden. Tevens kunnen wij de communicatie verzorgen. Deze kunnen wij vormgeven en verspreiden. Ook is het mogelijk om een eigen congres website op te zetten door ons.

 

Bent u van plan iets te organiseren? Wij zorgen voor de ondersteuning. Wij nemen de gehele logistieke voorbereidingen uit handen. Samen kunnen wij overwegen op welke wijze de organisatie dusdanig opgezet kan worden zodat uw doel bereikt wordt. Uw doel wordt onze missie.

 

Klik hier voor meer informatie.

WORKSHOPS

 

Sense BV kan voor u workshops verzorgen. Wij hebben veel ervaring met de voorbereiding en uitvoering van workshops. Ook kunnen wij als onafhankelijke organisatie het voorzitterschap verzorgen bij workshops. Wij presenteren ons graag aan u over wat wij aan ondersteuning kunnen bieden om uw workshop succesvol te laten zijn.

 

Samen met onze partners bieden wij ook diverse workshops aan. Daarin wordt gebruik gemaakt van het Ideeëntheater. Het Ideeëntheater is perfect voor het geven van workshops, het heeft een intieme sfeer, het nodigt uit tot interactie en geeft een speciale ambiance.

 

Klik hier voor meer informatie.