Slide background DIRECTEUR HERMAN qode interactive
Slide background EVENTMANAGER SANNE qode interactive
Slide background EVENTMANAGER JELLE qode interactive

 

OVER ONS

 

Sense is gestart in 2004 vanuit de passie om te creëren en verbinden. Inmiddels is er veel bereikt en maken wij een geleidelijke groei door. Wij geven vooral jongeren een kans als werknemer of stagiaire om in onze projecten en producties mee te draaien. Daardoor zijn wij steeds weer actueel en worden wij gevoed met de nieuwste inzichten en trends. Momenteel zijn wij met 3 medewerkers. Elke medewerker heeft zijn/haar eigen krachten.

 

Wanneer u een partner zoekt voor projectondersteuning, de productie van een congres of evenement dan kunt u bij ons terecht. Wij zien uit naar een verbinding met u om samen te creëren. Neem contact met ons op.

ONZE SPECIALISATIES

 

Congressen

100%

Evenementen

100%

Management

100%

 

 

Herman

HERMAN / Directeur

 

Herman heeft diverse opleidingen / trainingen gevolgd.  Dit vooral op terrein van Waterbeheer, informatiemanagement, project – en procesmanagement (VNO-NCW opleidingscentrum de Baak), communicatie en het voeren van Socratische gesprekken (Het nieuwe Trivium).

 

  

Sanne

SANNE / Eventmanager

 

Sanne is in 2009 afgestudeerd aan Hogeschool TIO, opleiding Hotel & Event management. Sanne houdt zich vooral bezig met de congressen die Sense organiseert. Ook kan zij werken met de programma’s van Adobe, waardoor zij ook bezig is met grafisch ontwerpen.

 

Jelle

JELLE / Eventmanager

 

Jelle heeft de HBO opleiding bedrijfswiskunde gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2009 is hij afgestudeerd. Jelle is een gedreven sporter. Hij is dan ook degene die de leiding heeft over de SportFairs die Sense in samenwerking met Bovelander & Bovelander organiseren.