Slide background ONTDEK HET IDEEËNTHEATER

 

HET IDEEËNTHEATER

 

Het Ideeëntheater is een mobiel theater, inzetbaar voor workshops, presentaties en/of optredens. Maar ook als tribune, sport- of debatarena. Het theater is een eyecatcher op uw congres of evenement! Het theater kunt u op elke locatie neerzetten, dus zowel binnen als buiten. Dit kan zijn een foyer, zaal, ontvangsthal of veld. Door de losse delen kan het theater aangepast worden aan de omgeving. Het is ook mogelijk om meerdere theaters neer te zetten.


Het theater bestaat uit losse delen dus kan zo groot of klein gemaakt worden als u zelf wilt. De delen zijn eenvoudig met elkaar te bevestigen zonder gereedschap. De delen zijn stapelbaar en eenvoudig te vervoeren in een kleine vrachtwagen. Wij kunnen extra aankleding verzorgen zoals een beeldscherm op standaard, beamers, een geluidset, een startent over het theater en/of afgerokte statafels. Neem een kijkje in onze webshop en zie wat er allemaal mogelijk is. Aan de buitenkant kunt u ook reclame-uitingen aanbrengen. Wij kunnen deze voor u vormgeven en laten maken. Heeft u nog andere wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

MEER INFORMATIE

 

Ook geïnspireerd om het theater te gebruiken als verhalenpaviljoen, workshopruimte, debatarena, presentatieruimte, sportarena, tribune, beursruimte of als een andere toepassing? Wij denken graag met u mee! Er is veel mogelijk.

 

U kunt op de website van het Ideeëntheater meer informatie vinden. U kunt ook mailen naar info@ideeentheater.nl of bellen met 06-40292493.