Speech in a Day

 

SPEECH IN A DAY

 

Goed presenteren?
Moet je een toespraak houden of een presentatie geven? Een belangrijk moment! Je kan er veel mee winnen, maar ook mee verliezen. Goed presenteren is niet alleen een gave maar is ook te leren. In 1 dag leren wij u de basisprincipes voor een geslaagde presentatie. Een investering voor het leven.

 

Effect van een dag training
Op de training Speech in a Day leer je een presentatie voor te bereiden en te geven, waarbij het publiek geboeid blijft. Jouw boodschap komt over.

 

Hoe wordt dit bereikt?
Door een inwijding in de basisprincipes voor de voorbereiding en het schrijven van een presentatie/speech, oefeningen vanuit de speechpraktijk en podiumkunsten.

 

Je leert:

  • Een inspirerende speech of presentatie te maken
  • Verhalen te vertellen (storytelling)
  • Je publiek in het hart te raken en applaus te genereren
  • Een goede houding aan te nemen, effectief gebruik te maken van je stem en contact te maken met je publiek
  • Omgaan met zenuwen

 

Voor wie?
Een ieder die wel eens een presentatie of speech moet houden.

 

Docenten
Huib Hudig: werkte acht jaar als speechschrijver voor o.a. Piet Hein Donner, Mark Rutte en Rita Verdonk. In 2012 verscheen van zijn hand ‘Het speechboekje, een inspirerende speech in tien stappen’. Huib is nu presentatiecoach en schrijft geregeld artikelen voor de NRC (Next). Hij geeft commentaar op belangrijke speeches op radio (Radio 1, BNR) en televisie (Pauw & Witteman, Wakker Nederland).

Rutger Mollee: is presentatiecoach, dagvoorzitter en comedian. In 1994 stond hij aan de wieg van het bedrijf “More Balls Than Most” en hij staat nog steeds op de planken als cabaretier bij “Goeroes Zonder Grenzen”. Door gebruik van presentatietechnieken en zijn schat aan ervaring helpt hij mensen een onvergetelijk verhaal te vertellen.

 

Ideeëntheater
Het ideeëntheater is de perfecte omgeving voor de cursus. Het geeft de juiste sfeer, nodigt uit tot presenteren en zorgt voor contact met uw publiek. Het ideeëntheater is mobiel en wordt neergezet op de locatie waar de workshop wordt gehouden.

 

Verdere informatie
Als er voldoende opgaven zijn (minimaal 10 personen) wordt aan de hand van de opgaven de locatie en datum bepaald. Dat kan in heel Nederland en door het gehele jaar. De prijs is € 375 (excl. BTW) per persoon. Deze prijs is inclusief het gebruik van het Ideeëntheater.

 

In company
De workshop kan ook in company gegeven worden op locatie van de opdrachtgever. De prijs van de in company-workshop is € 3.750 (excl. BTW). Deze prijs is inclusief het gebruik van het Ideeëntheater.